www.

apunts

.cat

meditació mandala

dissabte 13 de maig de 2017

de 18:00 a 19:30 (aprox)

a espainterior

carrer sant guillem, 14  de vilassar de mar

10€

Aquesta és una altra tècnica poderosa en la que generem un cercle d’energia que ens proporciona una forma natural d’estar centrats.

 

Es divideix en quatre parts de 15 minuts cadascuna. Ens acompanya en un viatge a través del moviment, del més intens fins al més subtil, que ens porta des de la perifèria fins al nostre centre mes íntim i personal. Fins el silenci que ens permet gaudir de la nostra essència.

 

El Tantra no és teòric, és pràctic, experimental, aprens la tècnica per després oblidar-la i submergir-te en l’experiència, des del cos, sentint, observant com es mou l’energia, expandint la consciència i sense deixar que la ment intervingui amb idees preconcebudes, prejudicis… aprens a sortir de la ment i a sentir amb tot el teu ésser. La percepció de la vida canvia i tot es torna més intens i autèntic.

 

El Tantra consisteix en un conjunt de tècniques que t’ajuden a conèixer qui ets realment, a relacionar-te amb el món des del teu centre, a viure la vida plenament, sense màscares innecessàries.

 

No cal experiència prèvia. Vine amb roba còmoda i una tovallola gran per estirar-te a sobre.

 

Per a més informació i reserves:

687 048 035 (Pere)

info@apunts.cat

@
Facebook