www.

apunts

.cat

ioga

La base de les meves classes es el hatha ioga, la practica d’asanes (postures) i pranaiama (exercicis energètics). La presència és el fil conductor que lliga tot el procés, transforma un simple exercici físic en una meditació


Sentir el cos, quina musculatura s’estira, quina fa força. Observar la respiració, com és, quines característiques té, quins moviments provoca. Ser conscient de com et sents, quin es el teu estat d’ànim, en quin estat es troba la teva ment… 


Et porto de la mà a viure el present, aquí i ara. 


La meva intenció es acompanyar-te en aquest viatge personal cap a l’interior, cap al teu centre, la teva essència, i que gaudeixis de tots els beneficis de la pràctica.

Horari de classes regulars:


dilluns de 19:00 a 20:15

dimarts de 10:00 a 11:15


Lloc:
carrer Sant Guillem, 14

08340 Vilassar de Mar
Vols fer ioga a casa? Si vols contractar els meus serveis per a classes particulars o grups reduïts posa’t en contacte amb mi.

nidra

El Nidra ioga és una antiga tècnica tàntrica de meditació actualitzada per Swami Satyananda per adaptar-la a les necessitats i la mentalitat de l’home modern.


Nidra es podria traduir com a "dormir", però es refereix a dormir físicament no mentalment. Durant la pràctica, en la que hem d’estar immòbils, entrem en un estat de relaxació profunda en el que la nostra consciència s'estableix entre l'estat de son i el de vigília. Normalment es practica estirat  en Shavasana, procurant estar el més còmodes possible, sense adormir-nos.


Amb el Nidra eliminem tensions físiques, emocionals i psíquiques.


La característica principal del Nidra és el Sankalpa o resolució. Es tracta d'una frase, el més curta possible i sempre amb caràcter afirmatiu, que es repeteix mentalment diverses vegades durant el Nidra. Es pot fer servir el Sankalpa per eliminar un mal habit, com a teràpia o per a modificar aspectes de la nostra personalitat.


Proper nidra:

Sense data

meditació

Utilitzo, bàsicament, meditacions extretes del Vigyan Bhairav Tantra, antic llibre tàntric on es descriuen 112 meditacions, i les conegudes meditacions actives d’Osho.


El Tantra consisteix en un conjunt de tècniques que t’ajuden a conèixer qui ets realment, a relacionar-te amb el món des del teu centre, a viure la vida plenament, sense màscares innecessàries.


El Tantra no és teòric, és pràctic, experimental, aprens la tècnica per després oblidar-la i submergir-te en l’experiència, des del cos, sentint, observant com es mou l’energia, expandint la consciència i sense deixar que la ment intervingui amb idees preconcebudes, prejudicis… aprens a sortir de la ment i a sentir amb tot el teu ésser. La percepció de la vida canvia i tot es torna més intens i autèntic.


El Tantra t’allibera de tot allò que no ets i et porta a la teva essèncial’amor més pur.


Propera meditació:

@
Facebook